JULEBORD FOR AKERSHUS DØVEFORENING DEN 14.12. - 16.12. 2018 PÅ VESTLIA RESORT HOTELL I GEILO.

Det var stor spenning og med juleglede da vi møttes ved det store juletreet på Oslo S. Det var skaffet en hel vogn for oss, og det ble kalt Døvetoget.  Ved ankomst til Geilo ble vi hentet av en hyggelig buss sjåfør som sørget for at vi kom til Vestlia Hotell.  Hotellrommene var meget bra.  Fin vinterstemning på Geilo, og det var målt 17 minusgrader ute.  Det var stor aktivitet i slalåmbakken rett ved hotellet der vi var tilskuere. Før dagens 3 retters meny middag fredag kveld var det fritt valg for oss.  Noen gikk på tur mens andre deltok på bowling og de andre koste seg i hotellets aula. 

Lørdag etter frokost dro de fleste av oss til Geilo sentrum der det var verdens minste julemarked.  De solgte hjemmelaget kaker og julemat.  Likedan var det salg av honning og håndarbeidsprodukter.

Etter lunsj slappet vi av på hotellet mens andre dro på svømming inne på hotellet.

På hotellet kan man i ro og mak studere moderne og nostalgisk kunst.  Skulptur laget av billedhugger Nico Widerberg er å se på hotellet.  Så er det et stort antall av gamle bondemøbler og det er interessant å se på.

Den store og tradisjonsrike julebordbuffet fant sted lørdag kveld, og maten var veldig god.  Mye å velge og vrake.

Etter middagen var det poesi om julen, fremført av Leikny Holden.  Hun gjorde en flott og tankefull presentasjon av poesien.

Søndag var det mildere med lett snøvær.  Etter en god frokost gikk noen på tur mens andre koste seg på hotellet før vi ble hentet av buss som fraktet oss til Geilo der vi reiste med tog til Oslo.

Vellykket julebords weekend med glade og blide deltakere på Geilo.

 

Bilder: https://1drv.ms/f/s!AucCLBC5jHW2g5xAIShrQ0Jz78yl5Q

 

Link Vestlia Resort: https://vestlia.no/

Del denne siden