Lenk: http://fro.no.

• JOYN-appen

Informasjon om medlemskort og JOYN-appen.

• Triaden Julebord

Påmeldingsliste til Triadens Store Julebords Buffet som skal arrangeres i Thon Hotel Triaden lørdag den 14. Desember 2019 kl. 19:00.

• Båttur

Color Hybrid båttur til Strømstad og Sandefjord med Finn Carlsen A/S ble gjennomført lørdag den 19. oktober 2019.

• Strikkekafe

Akershus Døveforening skal arrangere 4 ganger i andre del av 2019.

• Ut på tur 2019

UT PÅ TUR program for året 2019.

• Tegnspråkportalen

Det er lagt inn 16 nyttige lenker på tegnspråkportalen. Blant annet Teater Manu, Døves media, NRK Nett på tegnspråk og osv.

• Nyheter

Les siste oppdaterte nyheter!

• Bildetolknytt NAV