Link: http://fro.no.

• Strikkekafe

Akershus Døveforening skal arrangere 5 ganger i første del av 2019.

• Ut på tur 2019

UT PÅ TUR program for året 2019.

• Crusetur

Akershus Døveforening har arrangert cruisetur fra Lillestrøm Havn lørdag den 29. Juni 2019.

• Tegnspråkportalen

Det er lagt inn 16 nyttige linker på tegnspråkportalen. Blant annet Teater Manu, Døves media, NRK Nett på tegnspråk og osv.

• Nyheter

Les siste oppdaterte nyheter!

• Bildetolknytt NAV

Siste nytt fra NAV Bildetolktjenesten:

• Videoalbum

Se på videofilmer gjennom alle årstider.

• Fotoalbum

Se på bilder gjennom alle årstider.

• Nød Sms

21. mars lanseres Nød-SMS, tjenesten som gir døve, hørselshemmede og talehemmede mulighet til å sende SMS direkte til 110, 112 og 113 i nødsituasjoner.

• NAV Tolketjenster

Linker til diverse tolketjenester.

• Bli medlem

Bli medlem i Akershus Døveforening og opplev hva foreningslivet kan tilby deg!

• Grasrotandel

Akershus Døveforening er medlem av Norsk Tipping og som grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer over hele landet.

• SmartHelp

SmartHelp er en enkel og effektiv måte å komme i kontakt med nødsentralen på og passer fint for hørselshemmede og døve.

• Tekstede Tv-kanaler

Hvordan få Tekstede på andre kanaler.

Kontakt med sekretær i ADF.

• Tegnbanken

Tegnbanken er en ressurs der man kan finne tegn i ulike formater – som videoklipp, foto og strektegninger.

• NDHS

I desember 1991 tok NDHS et stort skritt: Da ble første nummer av medlemsbladet ”Nye Journal for Døve” utgitt. I 1992 og 1993 kom bladet ut tre ganger i året. Fra og med 1994 har bladet kommet ut hvert kvartal.

• NAF

Veihjelp for døve og hørselshemmede.

Må være medlem først!

• VIKING

Veihjelp for døve og hørselshemmede.

Må være medlem først!