Dette til informasjon og gjelder for medlemmer i alle døveforeninger !

Hei!

Jeg har fått en del mail fra medlemmer som har fått medlemskort med feil foreningsnavn i løpet av sommeren, og jeg har sjekket nærmere med det og fant ut at det har sikkert oppstått noe feil da jeg ordnet med excel-filer som jeg sendte til firmaet for utsendelse av medlemskort. Det er jo svært kjipt! ☹ I følge vårt medlemsregister er det riktige opplysninger, så det er godt.

VI kan dessverre ikke gjøre noe mer med saken, siden det koster mye å produsere nye kort. Det viktigste er at man har fått medlemskort som beviser at man har betalt for 2018 og hvor det står medlemsnummer, så det går greit da.

Dersom dere har fått klage fra medlemmer ang denne saken, kan dere bare informere som jeg har skrevet her.

Norges Døveforbund

Bibbi Hagerupsen

bibbi

Medlemservice