Akershus Døves Seniorforening har flyttet fra Lillestrøm Samfund til Folkets Hus på Strømmen den 21. Januar 2015. Lokalet er sentralt plassert inntil Strømmen storsenter og det er kort vei til buss holdeplass (Ved siden av lokalet) og Strømmen togstasjon.

Lokalet har alle tenkelige utstyr på plass som foreningen absolutt trenger til egne behov ! Billig leie var det også i forhold til lokalet i Lillestrøm.

Det kom 24 personer dit under første åpningen av nye lokalet. Der ble det servert gratis kaker og kaffe med tilbehør. Lokalet har plass til inntil 150 personer.

Åpningstalen ble holdt av ADSF leder Kjell Nilsen og ADF leder Terje Karlsen gratulerte foreningen med nye lokalet og håper at flere har anledning til å besøke foreningen etter hvert.

Smiler stort Whow