Døves Kulturdager ble arrangert i Bergen.

 

Døves Kulturdager har blitt holdt i forskjellige byer i Norge hvert år siden 1967. Festivalen 50-årsjubileum fant sted i Bergen 24.-27. August 2017, og det kom ca 1000 og feiret denne begivenheten ​​i Bergen.

 

Den vakre byen Bergen ble grunnlagt kort tid etter slutten av vikingtiden, i 1070, av kong Olav Kyrre. I dag er byen er den nest største i Norge med sine nesten 300.000 innbyggere. Som byen og områdene rundt har mye kultur og historie å by på, anbefaler vi at du planlegger å ankomme i Bergen noen dager i forkant av Døves Kulturdager, slik at du kan utforske Bergen og vestkysten av Norge.

På Døves Kulturdager i august 2017 har det vært underholdere fra Norge og resten av verden. Programmer bestod av blant annen Teater Manu fra Oslo, kjent for forestillinger både i Norge og i utlandet, har deltatt der. Og John Maucere og Magic Morgan fra USA kom dit !

Bergen Døvesenter ble grunnlagt i 1880, og har alltid hatt et sterkt fokus på tegnspråk. Vi er veldig stolte av å være vert for 50-årsjubileet for 50. Døves Kulturdager. Vi ser frem til en underholdende festival med besøkende fra Norge og utlandet.

 

Se programmet og klikk lenken her: http://www.dk2017.no/

Se bilder: 2017 Døves kulturdag