Vil du være med og støtte arbeidet for døve og hørselshemmedes rettigheter? Er du interessert i tegnspråk? For at Norges Døveforbund fortsatt kan være en slagkraftig organisasjon er vi avhengig av å ha mange medlemmer.

Akershus Døveforening og Eventyrklubben er åpen for hørselshemmede i Akershus. Miljøet er basert på tegnspråk og vi ønsker flere medlemmer som kan bidra med å gjøre foreningen mer attraktivt i forhold til å øke aktivitet på alle våre kulturelle områder til stor glede for hvert enkelte medlem!

Som medlem i Norges Døveforbund får du følgende medlemsfordeler:

• Døves Tidsskrift fritt tilsendt 8 ganger årlig
  • Medlemsavtale med advokat http://stub-christiansen.no/(link is external)
  • Tilknytning til døveforening og hvis du er mellom 0-30 år Norges Døveforbunds Ungdom (NDFU)
  • Rabatt på hotellopphold gjennom FFO på Scandic Hotels, Choice Hotels Scandinavia og Thon Hotels ffo.no(link is external)
  • Reduserte priser på billetter hos Teater Manu (ta med medlemskort)
  • 20% rabatt på de fleste tegnspråktolkende teaterforestillinger i regi av Norges Døveforbund
  • Reduserte priser på hytteleie på Ål folkehøyskole og kurssenter for døve (ta med medlemskort)
  • 15% rabatt på Avis Bilutleie og 10% i Europa avtalenummer (AWD nr.): T027631
  • 10% rabatt hos Batteriklubben. Gå inn på batteriklubben.net(link is external) Send mail til batteriklubben@gmail.com(link sends e-mail) og oppgi ditt medlemsnummer.
  • Dagsbillett Tusenfryd 280 kroner pr. person (1 stk. DAG2-billett (kr. 149,- pr. person) (ta med medlemskort)
  • Gjennom våre døveforeninger kan du delta på temamøter, turer, aktiviteter, og en rekke andre hobby- og fritidskurs.
  • Rimelige priser på lokallagene’s feriesteder (Tromsø, Møre og Romsdal (Ålesund), Kristiansand, Innlandet (Brumunddal), Oslo og Drammen.)
  • Rimelige priser på leie av festlokaler i døveforeningene.
  • Medlemspris på Døves Kulturdager og arrangementer i regi av Norges Døveforbund.